+32 (0)478 28 15 63 info@ronaldjennen.be

De beste bepleistering binnen en buiten

Wij bieden pleisterwerken aan voor elk verbouwingsproject, zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij helpen uw ruwbouw te transformeren tot een elegant en tijdloos interieur.

Binnen- en buiten bepleistering

U kan bij ons terecht voor binnen- en buiten bepleistering. De bepleistering wordt op vakkundige wijze uitgevoerd zodat uw muren egaal zijn voor schilder- of behangwerk.

     

Werkwijze

Ter voorbereiding van de bepleisering worden de juiste producten aangebracht zodat een goede hechting en afwerking gegarandeerd zijn. 
Afhankelijk van de ondergrond worden de juiste voorbereiding producten aangebracht zodat hechting en een goede afwerking gegarandeerd zijn.

Afhankelijk van het project brengen wij de bepleistering machinaal of manueel aan. De bepleistering wordt loodrecht uitgevoerd voor muren en waterpas voor plafonds. Raam- en deurkanten worden loodrecht en haak afgewerkt.

Pleisterdragers

Wij hanteren in de meeste gevallen standaard gips voor uw pleisterwerken. Om scheurvorming te voorkomen maken wij bij creatieve vormen zoals gewelven en schuine wanden gebruik van Stucanet en Gyplat.

Van minimalisme tot ornamentaal

Houdt u van een strak en minimalistisch interieur of verkiest u eerder en interieur met mooie ornamenten en rozetten? Wij bieden verschillende motieven en soorten afwerking aan. Wij helpen u bij het realiseren van uw droominterieur.